Poboljšajte svoje poslovanje uz Redok digitalnu transformaciju

Redok isporučuje rešenja za brzu, sigurnu i laku uslugu razmene i integracije e-fajlova i poruka radi uštede vremena i novca, kao i za jačanje i povećanje produktivnosti. Naša rešenja i usluge integrišu procese od jednog poslovanja do drugog, aplikacije i izabrane podatke uopšte.


Međutim, mi nismo samo posrednici u elektronskoj razmeni fajlova. Aktivni odnosi sa kupcima, inovativni pristup razvoju proizvoda i usluga, kao i naša agilnost i fleksibilnost daju nove vrednosti poslovnim organizacijama bez obzira na njihov tip i veličinu. Mi smo entuzijasti čija rešenja olakšavaju život našim klijentima i oslobađaju ih radnih rutina i ponavljanja. Naš cilj je da naše klijente učinimo bržim, boljim i jačim u svakodnevnim zadacima kako bi imali više vremena da se fokusiraju na nove kreativne izazove.


Redok rešenja pretvaraju nemoguće u moguće.

FRAN KARLO STRAJHER

Fran Karlo Strajher, kao duhovita i neposredna osoba, voli avanturu i istraživanje. On je posvećen putnik, uvek u potrazi za novim iskustvima i izazovima. Fran inspiraciju pronalazi u prirodi, bilo da se radi o planinarenju po neravnom terenu, skijanju niz snežne padine ili plovidbi ogromnim vodama. Inovacija je srž Franine ličnosti; stalno traži nove načine pristupa problemima i izazovima. On je strastveni igrač i pronalazi radost i uzbuđenje u virtuelnim svetovima koje istražuje. Fran je oličenje otpornosti i odlučnosti i nikada ne odustaje pred preprekama koje mu stoje na putu.

Zakažite termin


LUKA NIKOLIĆ

Luka je višestruki profesionalac čija uloga „menadžera projekta EDI“ prevazilazi njegovu titulu. Poznat po svojoj pouzdanosti i efikasnosti, Luka bez napora podnosi teška opterećenja. Vodi uravnotežen način života, a prioritet mu je fitnes kroz vežbanje u teretani i vožnju bicikla. U slobodno vreme uživa u muzici, književnosti, pecanju i fotografiji i posvećen je brizi o svojim voljenim psima. Iako se Luka uzdržava da deli svoje omiljene citate, oni nesumnjivo odražavaju njegov pogled na život i rad. Sa mešavinom posvećenosti, entuzijazma i dozom humora, Luka svakom aspektu svog života pristupa sa osećajem svrhe i posvećenost.

Zakažite termin


DARIO PRAŠTALO

Dario je čovek od akcije, vođen svojom posvećenošću i porodičnim i ličnim interesima. Iako možda ne posvećuje mnogo vremena čitanju, Dariov entuzijazam za svet IT koji se brzo razvija, posebno hardverske inovacije, održava ga informisanim i angažovanim. On željno prihvata nove tehnologije i napredak, uvek je u toku sa najnovijim dešavanjima. Vođen mantrom da imate onoliko godina kako se osećate, godine su samo broj, Dario pristupa životu sa mladalačkom snagom i spremnošću da iskoristi svaku priliku koja mu se pruži.


TOMISLAV FULGOZI

Tomislav, poznavalac klasične izrade i vanvremenskih melodija, radost pronalazi u nostalgiji za prošlim vremenima. Sa sklonošću ka starinskim automobilima i eklektičnim ukusom u muzici, to odražava njegovu zahvalnost za bezgraničnu kreativnost tog doba. Tomislav precizno i stručno upravlja digitalnim područjem, osiguravajući svojim klijentima besprekornu komunikaciju i efikasno upravljanje dokumentima. "Sve je rokenrol" sažima njegov pristup poslu i životu, prihvatajući izazove sa entuzijazmom i hvatajući se u koštac sa njima sa čeličnom odlučnošću.


MATEVŽ KOPAR

Matevž, inženjer vođen motom „Sreća prati hrabre“, brzo i precizno se nosi sa izazovima. Izvan posla opušta skijanje, oličava smirenost i pouzdanost. Njegova posvećenost izvrsnosti, inovativni duh i spremnost da se suoči sa bilo kojim problemom čine ga profesionalcem od poverenja u svom krugu. Matevž je neumorno posvećen efikasnosti i efektivnosti, uvek nastojeći da optimizuje procese i rezultate. Bilo na snežnim padinama ili u kancelariji, njegovo postojano držanje i pouzdana priroda čine ga vrednim bogatstvom za sve koji se na njega oslanjaju.


BLAŽ GABROVŠEK

On je miran i strpljiv, ali uvek spreman da prihvati svaki izazov. Uvek fokusiran na svoj rad. Ne plaši se da izađe iz svoje zone udobnosti jer tamo za njega život zaista počinje. Postoji razlog zašto je lav njegova omiljena životinja. Slobodno vreme provodi u dugim šetnjama i vežbanju. Rokenrol je njegova omiljena muzika.


ZORAN ĐURĐEVIĆ

Zoran je izuzetno posvećen. Logično razmišljanje je njegova strast i on se nikada ne umara od istraživanja potencijala sopstvenog uma. Uvek daje sve od sebe i ne veruje u odustajanje. Njegov moto je: kada osetite da ne možete dalje, još imate dovoljno snage za još malo. Zoran je brižan otac i suprug. Slobodno vreme provodi sa porodicom ili igrajući košarku sa prijateljima.


IVAN ŠTEKER

Upoznajte Ivana, vrhunskog multitaskera, koji kombinuje IT stručnost sa očinstvom i dodirom kreativnosti. Poznat po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti i altruističkoj prirodi, Ivan uspeva da pruži ruku pomoći gde god je to potrebno. Čvrsto veruje u moć karme, znajući da ljubaznost uvek ima pun krug. Izvan posla i porodice, Ivan uživa u miru prirode, bilo da je u pitanju lov, ribolov ili jednostavno kupanje u prirodi. Ljubitelj elektronskih ritmova i strastveni fudbalski entuzijasta, Ivan nalazi radost u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Ivan donosi jedinstven spoj posvećenosti, topline i zaraznog poleta za životom, što ga čini dragim prijateljem i kolegom.